19gen.-21 18:00 19:30

Històries amb nom propi

Museu Olímpic i de l'Esport JA Samaranch

El Museu Olímpic i de l’Esport JA Samaranch és una de les seus de la 11a edició del BCN Sports Film Festival, el dimarts 19 a les 18h es projectarà la sessió “Històries amb nom propi”.

En aquesta sessió veurem les històries d’esportistes famosos, dels quals ja coneixem molts dels seus assoliments, però en aquesta sessió coneixerem la seva realitat, les seves inquietuds, els seus somnis, etc.

Veurem a Zlatan Ibrahimovic com a protagonista del film “Zlatan i Alperna – Zlatan in the Slopes”, on les coses no surten com ell esperava…

Tindrem també una història protagonitzada per Ricky Rubio, jugador de la NBA i Lucca, un nen que juga al bàsquet. “Stronger Together” ens ensenyarà com fins el que sembla impossible es pot superar en equip.

I, finalment “Diego García bidigilea – Diego García, Paving the way”, documental dedicat a Diego García, qui va aconseguir el major assoliment en la història de l’atletisme basc.

Reserva la teva plaça: https://www.bcnsportsfilm.org/ca/programacio/

Sessió ONLINE disponible del 18 al 24 de gener a través Festhome: https://tv.festhome.com/festivaltv/bcn-sports-film/0/2351

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.