23maig-24 17:00 18:30

Puig Women America’s Cup 2024 – El Valor de l’Esport al s.XXI

Museu Olímpic i de l'Esport JA Samaranch Organitza: Fundació Barcelona Olímpica - IBE

La jornada al Museu Olímpic se centrarà en explorar el valor de l’esport en el segle XXII, amb una temàtica específica centrada en la Puig Women America’s Cup. Aquest esdeveniment de renom internacional, la America’s Cup, no només representa un assoliment esportiu, sinó també una demostració d’excel·lència en la gestió, el disseny i la influència econòmica global.
El valor de l’esport en el segle XXII resideix en la seva capacitat de transcendir l’àmbit esportiu i influir positivament en àrees com la identitat, la salut, l’educació, l’economia, i la sostenibilitat. Així mateix, la America’s Cup i específicament la Puig Women America’s Cup tenen un impacte significatiu en la societat i l’economia global. Aquest esdeveniment destaca les habilitats i la innovació de les navegadores femenines, alhora que fomenta el creixement econòmic i les avançades tecnològiques en la indústria de la navegació a vela.
Per tant, aquesta jornada representarà una oportunitat per explorar com la Puig Women America’s Cup i altres esdeveniments esportius de renom internacional continuen contribuint al progrés de la societat, l’augment del reconeixement de la dona en la navegació competitiva, i l’impacte més ampli de la America’s Cup en l’escenari mundial.

INSCRIU-TE!

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.