Barcelona, capital del waterpolo

Del 27/05/2014 al 28/07/2014

Les fotografies que donen forma a aquesta exposició van ser preses durant els Mundials de Natació de Barcelona 2013. Són instantànies que capturen l’esforç, la lluita i l’espectacularitat del waterpolo i que han sorgit de les mirades dels fotògrafs.

Aquesta mostra, que neix de la iniciativa del Club Natació Atlètic-Barceloneta (CNAB), la Real Federación Española de Natación i la Federació Catalana de Natació és fruit de l’afició de la ciutat comtal pel waterpolo, un esport amb una llarga història –que es remunta a la primera dècada del segle XX– i un sòlid present a la nostra ciutat. Un fenomen que es demostra, aquesta temporada, amb el fet que 8 dels 12 equips de la lliga estatal de la Divisió d’Honor són de la província de Barcelona.

I és que el vincle entre l’esport, Barcelona i l’aigua és estret i ferm. El 2003 Barcelona va acollir els Mundials de Natació i ho va tornar a fer amb èxit l’estiu passat. Enguany, la ciutat tornarà a ser la seu d’una competició d’esports d’aigua de primera línia: la Final Six de la Champions League de waterpolo.

Us convidem a capbussar-vos-hi!

L’exposició és gratuïta amb l’entrada al museu

COMPARTEIX-LES

#museuolimpicbcn

No et perdis les nostres exposicions

Rebràs notícies sobre la col-lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.