Gracies per ajudar-nos a fer el Nadal més solidari

Des de la Fundació Barcelona Olímpica volem agrair en nom propi i de la Federació Taula d’Esports de la Marina a les persones i les entitats col·laboradores d’aquesta nova edició de Nadal solidari Fundació Barcelona Olímpica.

Gràcies d’una banda a: David Vázquez, del Casal d’Acollida i Emergències Gatzara, Diego Dunjo, de la Federació Taula d’Esports la Marina, l’Anna Villanueva, de la Fundació Sant Pere Claver, la Neus Cerdà de la Fundació Mans a les Mans, Nieves Batista, del Servei de dinamització d’infants i adolescents Imagina’t, la Montserrat Santiago, de l’Escola Especial Nostra Senyora de Montserrat.

I de l’altra banda a: Albert Nogueres, de la Federació Catalana de Pàdel, Josep Costa, del Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Jon Domínguez, de Panteres Grogues, Carles Reyner i Xiol del Club Esportiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Maria del Mar Latorre, de la Federació Catalana d’Handbol i l’Enric Prats, de la Federació Catalana de Bàsquet.

A més, volem agrair la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol, Special Olympics, Club Natació Atlètic Barceloneta i Federación Española del Disco Volador.

També volem fer un especial agraïment a la periodista Mireia Vicente per la seva col·laboració. 

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.