Gràcies per ajudar-nos a fer el Nadal més solidari

Des de la Fundació Barcelona Olímpica volem agrair a la Fundació Joia i al Secretariat d’Entitats de Sants per deixar aportar el nostre petit granet de sorra a projectes com “Som noies, fem esport” i “Aprenem Compartint”.

També volem agrair, per la seva generositat i compromís, a les entitats col·laboradores: Real Club de Polo, Reial Club de Tennis Barcelona 1899, Panteres Grogues, FC Barcelona i a les federacions catalanes de Bàsquet, Handbol i Pàdel, que sense la seva ajuda aquest projecte no hagués estat possible.

En l’acte, dinamitzat per la periodista de TV3 Mireia Vicente, els padrins han pogut conèixer una mica més els projectes en els quals col·laboren.

D’aquesta manera, la Núria Esterri, directora de servei a les entitats del Secretariat, i el Lluís Gràcia, director de la Taula d’esports del Secretariat han pogut mostrar la labor del projecte “Som noies, fem esport” als seus padrins Mª Victoria de Argila, gerent del Real Club de Polo i Jon Domínguez, gerent de Panteres Grogues.

Susana Silvestre, subdirectora tècnica de la Fundació Joia ha narrat la labor que exerceixen als padrins Enric Prats, vicepresident primer de la Federació Catalana de Bàsquet i Ramon Massons, membre de la Comissió Esportiva del FC Barcelona.

I, per últim, l’Adriana Cabeceran, coordinadora, i l’Hichan Chichati, monitor del projecte “Aprenem Compartint” han explicat la seva experiència a Genaro Millet, vicepresident Social del Reial Club de Tennis Barcelona 1899 i David Escudé, president de la Fundació Barcelona Olímpica, qui ha agraït a tots els presents la seva solidaritat.

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.