A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

kungfú i dansa del lleó a la Nit dels Museus

La Fundació Institut Confuci de Barcelona, en col·laboració amb el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch, organitza tallers de cultura xinesa en el marc de la Nit dels Museus 2022.
El pròxim dissabte tindrem tallers de kungfú i dansa del lleó xinès, a més d’una mostra de cal·ligrafia xinesa, a les portes del Museu. Aquesta activitat és gratuïta i complementària a l’exposició “Beijing 2022. Junts per un futur compartit”.

Us hi esperem!

Informació de l’activitat
Dissabte 14 de maig, 19:30 h. a 21:30 h.

Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

Av. de l’Estadi, 60, 08038 Barcelona

Activitat gratuïta.

La Nit dels Museus és un esdeveniment cultural que s’organitza al voltant del Dia Internacional dels Museus. Enguany se celebra el dissabte 14 de maig i els museus i centres culturals de la ciutat de Barcelona obren les seves portes de 19 hores de la tarda del dia 14 de maig a la 1 de la matinada del dia 15 de maig.

La Nit dels Museus començarà a les 19h de la tarda del dissabte 14 de maig i finalitzarà a la 1 de la matinada del 15 de maig.Durant aquest horari, els diferents museus, centres i espais culturals adscrits a l’esdeveniment oferiran accés gratuït a les seves instal·lacions.

INSCRIU-TE

Inscripcions

Taller Kung-Fu

14/05/22-20h

Museu Olímpic BCN (Av. de l'Estadi 60)

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.