La ciutat, espai de pràctica esportiva. Dimecres 9 de juny a les 17 hores, jornada virtual.

La jornada “L’esport com a eina de salut. La ciutat, espai de pràctica esportiva” del cicle de conferències “el valor de l’esport en el segle XXI” es realitzarà el dimecres 9 de juny a les 17 hores, via Streaming en les instal·lacions del Museu Olímpic i es retransmetrà a través de la pàgina web www.museuolimpicbcn.cat i del canal YouTube de la Fundació Barcelona Olímpica.

Inscriu-te a les jornades

En aquesta edició, seguim reflexionant sobre l’entorn de l’esport com a eina de salut, però posarem el focus a la ciutat com a important escenari per a la pràctica esportiva. La pandèmia que hem viscut ha fet que cada cop més gent surti al carrer a practicar esport. Aquesta tendència ha vingut per quedar-se? Quines són les necessitats de la ciutat? Quines són les tendències esportives que podem trobar? Com combinen els centres esportius la pràctica esportiva indoor amb la pràctica a l’aire lliure?

La jornada coordinada pel periodista de TV3 Jordi Fandiño comptarà amb la presència de:

  • Juan-Andrés Hernando López: Arquitecte Urbanista, especialitzat en Espais per a la gestió “Activa i positiva”.

“L’educació, l’esport i la recreació com a “espais vitals” per a facilitar el benestar saludable i sostenible de les persones. L’urbanisme condiciona les nostres vides”

  • Jordi Cavero Buscató: Gerent de Serveis d’Esport. Diputació de Barcelona.

“L’esport és un dret per a tothom, en aquest sentit el medi natural es presenta com un escenari idoni, obert i de lliure accessibilitat per a la ciutadania. Els itineraris esportius de la província de Barcelona configuren una xarxa territorial amb gran potencial per donar suport a la pràctica esportiva outdoor: caminar, marxa nòrdica, córrer, anar amb bici..”

  • Alba Gamell: Presidenta del Club Beach Tennis Barcelona i Responsable del Tennis Platja Català en la Federació Catalana de Tennis.

“L’experiència i visió de la ciutat i els espai de pràctica esportiva a l’aire lliure, especialment la zona de platges i el litoral barceloní

  • Carles Meilan: president de CET10

“Des dels centres esportius ens hem hagut d’adaptar a les necessitats i demandes dels nostres clients”

Inscriu-te al butlletí de conferències i descobreix la pròxima.

El cicle de conferències “El Valor de l’esport en el segle XXI” està organitzat per la Fundació Barcelona Olímpica en col·laboració amb el Institut Barcelona Esports.

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.