Petites històries, grans dones

“Petites històries, grans dones” és una activitat gratuïta amb aforament limitat que tindrà lloc els quatre primers caps de setmana del mes de març. Daniela Terol és una jove skater catalana amb un reconegut palmarès de premis nacionals i internacionals. Actualment es troba molt ben posicionada per a participar en els Jocs Olímpics de París 2024 en les proves d’skate. L’skate ha estat incorporat recentment al programa olímpic fet que el converteix en un esport encara més popular. #PetitesHistòriesGransDones

Amb motiu del dia Internacional de la Dona, 7 museus de Barcelona i l’àrea metropolitana es posen d’acord per setena vegada per oferir el cicle de contacontes “Petites històries, grans dones”. Aquesta iniciativa conjunta, adreçada al públic familiar amb infants a partir de 5 anys, vol donar a conèixer a partir d’un contacontes teatralitzat la figura d’una dona relacionada amb el patrimoni de cada un dels museus participants.

Aquest any, com a novetat, la il·lustradora Sonia González, més coneguda com la Cuchu, ha creat una imatge del personatge Nora la Bona, que any rere any ens descobreix les grans dones a cada museu.

Per a l’organització d’aquest esdeveniment volem agrair la col·laboració de la Federació Catalana de Patinatge.

Inscripcions

Petites històries, grans dones

23/03/2024-17h

Museu Olímpic BCN (Av. de l'Estadi 60)

Seguim en contacte

Rebràs notícies sobre la col·lecció, exposicions, esdeveniments i molt més.